Een wapenstilstand, bestand of staakt-het-vuren is een officieel tussen oorlogvoerende partijen afgesproken onderbreking van oorlogshandelingen.

Opnieuw wapenstilstand in Syriƫ

De Russische president Putin heeft samen met de Syrische regering en het rebellenleger beslist dat er niet meer gevochten mag worden in Syriƫ. Dat is een land in het Midden-Oosten waar al jaren hevig oorlog wordt gevoerd. Sinds middernacht is er nu een wapenstilstand. Na bijna zes jaar vechten en vernieling is er nu dus hoop op vrede.

De domeinnaam wapenstilstand.nl is eigendom van Colani Internetmedia. Wanneer wij aan een nieuw project op internet beginnen, gebruiken we bij voorkeur een passende en geschikte domeinnaam. Ook de extentie bijvoorbeeld .NL, .BE of .EU kan hierin veel betekenen.

Een goede domeinnaam met passende extentie is het halve werk zou je kunnen zeggen. Met wapenstilstand.nl is dat ook het geval. Aan een betere invulling wordt op dit moment gewerkt en anders wordt daar zeker over nagedacht.

Het zou kunnen dat deze domeinnaam ook past het plan wat u zelf heeft bedacht. In dat geval is het verstandig om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.
In overleg komen we vast een passende prijs overeen en kan wapenstilstand.nl op korte termijn uw eigen online uitdaging zijn.

Contact opnemen kan via het mailadres info@wapenstilstand.nl, voor biedingen op, en prijsopgave over dit domein zie:

www.verkoop-domein.nl